Γυναικείο Kούρεμα

Classic & Advanced

Το κούρεμα είναι η ψυχή των μαλλιών. Το κούρεμα απαιτεί γνώση, μεράκι, και φυσικά ταλέντο! 99% των εκπαιδευόμενων που επιλέγει personal training θέλει να ξεκινήσει από το κούρεμα.

Το Γυναικείο κούρεμα αφορά όσους θέλουν να βελτιωθούν ή να εξελιχθούν ή ακόμα και να μάθουν από την αρχή το κούρεμα. Το 90% των εμπορικών κουρεμάτων στηρίζεται στις κλασικές γραμμές, ενώ το advanced αφορά κυρίως τις τεχνικές κοπής και τις νέες τεχνικές γραμμές. Αν κάποιος δεν είναι σε καλό επίπεδο στο κλασικό κούρεμα δεν μπορεί να εκπαιδευτεί σε Advanced.

BASIC LINES

Classic Cutting

10 ώρες εκπαίδευσης

ONE LENGTH

FORWARD GRADUATION

NATURAL INVERSION

Αυτό είναι το Βασικό Πακέτο Εκπαίδευσης στον μαγικό κόσμο του κουρέματος. Περιλαμβάνει Θεωρεία - Παρουσίαση - Πρακτική εξάσκηση για τις 3 βασικές γραμμές κουρέματος, καθώς και την βάση των υπόλοιπον γραμμών του Classic Cuttng.

€ 300

GRADUATED LINES

Classic Cutting

10 ώρες εκπαίδευσης

SQUARE LAYERS

ROUND LAYERS

TRANSIENT LENGTH

Αυτό είναι το Πακέτο Εκπαίδευσης για degrade γραμμές κουρεμάτων. Περιλαμβάνει Θεωρεία - Παρουσίαση - Πρακτική εξάσκηση για τις 3 γραμμές κουρέματος. (Δεν δύναται η παρακολούθησή του χωρίς να έχει προηγηθεί το BASIC LINES)

€ 300

BOBS

Classic Cutting

12 ώρες εκπαίδευσης

CLASSIC BOB

GRADUATED BOB

TRANSIENT GRADUATION BOB

Αυτό είναι το Πακέτο Εκπαίδευσης στις γραμμές του Καρέ. Περιλαμβάνει Θεωρεία - Παρουσίαση - Πρακτική εξάσκηση για τις 3 βασικές γραμμές κουρέματος. (Δεν δύναται η παρακολούθησή του χωρίς να έχει προηγηθεί το BASIC LINES)

€ 400

SHORT LINES

Classic Cutting

6 ώρες εκπαίδευσης

GRADUATED LAYERS

ROUND GRADUATED LAYERS

Αυτό είναι το Πακέτο Εκπαίδευσης για κοντές γραμμές κουρεμάτων. Περιλαμβάνει Θεωρεία - Παρουσίαση - Πρακτική εξάσκηση για τις 3 γραμμές κουρέματος. (Δεν δύναται η παρακολούθησή του χωρίς να έχουν προηγηθεί τα πακέτα εκπαίδευσης BASIC LINES, GRADUATED LINES & BOBS)

€ 200

PERSONALIZING

Advanced Cutting

3 ώρες εκπαίδευσης

POINT CUTTING

DEEP PARALLEL POINT CUTTING

SLICING

SLIDE CUTTING

CHANNELING

BRICK CUTTING

TWIST CUTTING

EDGING

BACK CUTTING

Φράντζες & Αφέλειες

Το Πακέτο Εκπαίδευσης για την εισαγωγή στην προσωποποίηση του κομμωτή στον κόσμο του κουρέματος! Περιλαμβάνει Θεωρεία - Παρουσίαση - Πρακτική εξάσκηση για τις τεχνικές προσωποποίησης ενός κουρέματος αλλά και του προφίλ του τεχνίτη-κομμωτή που 'υπογράφει' στην δημιουργία του. (Δεν δύναται η παρακολούθησή του χωρίς να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 2 πακέτα εκπαίδευσης)

€ 150

CREATION

Advanced Cutting

4 ώρες εκπαίδευσης

Personalizing

Classic Cutting

Αυτό το Πακέτο Εκπαίδευσης είναι φτιαγμένο για την ουσιαστική εξέλιξη και προσωποποίηση του κομμωτή στον κόσμο του κουρέματος. Στηρίζετε στην πρακτική εξάσκηση του εκπαιδευόμενου ώστε να μπορεί να δημιουργεί ελεύθερα την δική του γραμμή κουρέματος μέσα απο τις γνώσεις του στο Classic Cutting & του Personalizing! (Δεν δύναται η παρακολούθησή του χωρίς να έχουν προηγηθεί ΟΛΑ τα πακέτα εκπαίδευσης.)

€ 100